Werkwijze

Tijdens een telefonisch voorgesprek verzamel ik de benodigde informatie over het kunstwerk (materiaal, vorm, formaat) en vraag mijn klanten of er specifieke wensen zijn. Daarnaast wil ik graag weten wat het kunstwerk voor de klant betekent. Ter plaatse observeer ik het kunstwerk om te bepalen hoe het kunstwerk het beste bevestigd kan worden aan muur, plafond of vloer, zodat het kunstwerk optimaal tot zijn recht komt. Daarnaast luister ik goed naar mijn klanten. Ik denk met mijn klanten mee, maar daag ze ook uit om iets anders te proberen dan ze in gedachten hadden. Samen komen we dan tot het mooiste resultaat.

Specialisaties en diensten

  • Wij plaatsen kunst bij u thuis, bij bedrijven en bij museau, instellingen en galleries
  • Wij zijn gespecialiseerd in het professioneel samenstellen, exposeren en plaatsen van kunst
  • Wij geven advies op maat over de plaatsing van kunst en het beheren van kunstcollecties

Amsterdamse huizen hebben vaak gekke afmetingen, vloeren, plafonds en muren die niet 100% horizontaal of verticaal zijn. Tikan heeft onze kunstwerken dusdanig geplaatst dat deze eigenaardigheden niet opvallen met als resultaat dat onze schilderijen professioneel worden getoond.” (vertaald)

– J. Matheson –

“Tikan heeft bij ons een negendelig werk van perspex opgehangen op een echt lastige muur. Hij heeft daarbij zijn ervaring en geduld gebruikt en het werk zo bevestigd dat het mooi volgens het basisidee van de kunstenaar hangt en voor de kijker onzichtbaar aan de muur is bevestigd.”

– M. Duin –

Arthanging

Ook zo nieuwsgierig geworden wat arthanging voor u kan betekenen? Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Samen komen we tot het beste resultaat! U kunt altijd bellen of mailen. Tikan Spakler | +31 6 15956332 | info@arthanging.nl

Partners

2020 - © arthanging.nl